Szolgáltatásaink

Lakkozás

Parkett lakkozásánál a legfontosabb lépés a már felcsiszolt, polírozott felület portalanítása, amelyet speciális antisztatikus törlőkkel, illetve nagyteljesítményű ipari porszívógépekkel végzünk. A lakk a poros felületen nem tapad meg, és a későbbiekben felpattog.

Nagyon nagy figyelmet, és szakértelmet igényel, hogy a lakkot egyenletesen elosztva vigyük fel a felületre, minden területre jusson elég lakk, viszont az egyszer már lekent részt ne kenjük ismét be, mert csíkos lesz száradás után. Megfelelő száradási időt hagyva a lakkozást többször elvégezzük a tökéletes hatás érdekében. Az utolsó záró lakkréteg felhordása előtt polírozó technológiát alkalmazunk, ezzel eltávolítjuk az esetleges fa hajszálér felhúzódásokat, illetve ezáltal érjük el a tükörsima felületet.

Alapozáskor 1 réteg alapozót hordunk fel spaklival a frissen csiszolt parkettára, majd ezt követően 2-3 réteg (igénybevételtől függően) fedőlakk felhordása következik teddy hengerrel.

Parketta lakkozás

A lakk egy erős kopásállóságú fedőréteg, amely ellenáll a különféle koptató dörzsölő hatásoknak, illetve az UV fény okozta káros hatásoknak is. Régebben elterjedtek voltak az úgynevezett oldószeres lakkok, amelyek bár olcsóbbak, jellegzetes erős fojtó szaguk volt száradásig, de a későbbiekben is mérgező tulajdonságokkal rendelkeztek. Cégünk kizárólag vizesbázisú, környezetbarát lakkokat használ, hogy az Ön otthonából kizárja a nemkívánatos mérgező elemeket.

A lakk színe lehet magas fényű, amely tükrösen csillog, selyemfényű, ami egy kicsit szolidabb csillogást eredményez, illetve matt hatású.

Sportcsarnokokba és tornatermekbe az erősebb kopásállóságú sport lakkot használjuk, és ajánljuk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba! Érdekel

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!