Rólunk


Munkafolyamat


Felmérés:

Amennyiben felvette velünk a kapcsolatot, munkatársaink a helyszínen személyesen felmérik az elvégzendő munkálatokat, továbbá tájékoztatják a munka szakszerű kivitelezésének a lehetőségeiről. Ebben a munkafázisban kerül sor a munka elvégzéséhez szükséges anyagok, és segédanyagok kiválasztására, pontosítására.


Árajánlat készítés:

Tételes árajánlatot küldünk Önnek e-mailben, amelyben áttekinthetően szerepel, egymástól elkülönítve az anyag és munkadíj. Külön tételenként láthatóak az egyes munkafolyamatok, és azok elvégzéséhez felhasznált anyagok díjai illetve költségei négyzetméteres bontásban, a végén összegezve. Ezáltal Önt nem érheti meglepetés, mivel a munka megkezdése előtt pontosan tudni fogja, hogy mennyibe kerül a kivitelezés.


Szerződéskötés:

Amennyiben az árajánlat elfogadásra kerül, megtörténik a szerződéskötés, amelyben vállaljuk a megbeszélt munkálatok szakszerű és precíz kivitelezését az előre megbeszélt határidőre. A szerződés 2 példányban készül, az egyik a megbízó példánya, a másik pedig a cégünké.


Kivitelezés:

A munka tényleges elvégzése, a lehetőségekhez képest minél gyorsabban és hatékonyabban. Amennyiben a kivitelezés során további költségek, illetve újabb igények merülnének fel, munkatársaink addig nem végzik azt el, amíg nem tájékoztatják Önt a munka elvégzésének további lehetőségeiről és azok költségeiről.