Rólunk

Bemutatkozás

A Káta-Parkett Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás. Több évtizedes szakmai tapasztalattal illetve vállalkozói múlttal rendelkezünk a melegburkolás terén.

Az évek során összegyűjtött rengeteg szakmai tapasztalat eredményeképpen megrendeléseink száma dinamikusan növekedett az utóbbi időben. Ez főként annak köszönhető, hogy az elmúlt időszakban cégünk igen komoly fejlődésen ment keresztül. Fokozatosan lecserélésre kerültek az elavult, elhasználódott gépeink, szerszámaink, illetve folyamatosan próbálunk megfelelni a legújabb technológiai elvárásoknak, mind az alkalmazott módszereink, mind az anyagfelhasználásunk területén. Munkatársaink szakmai fejlődését és továbbképzését is folyamatosan támogatjuk.

Referenciáink között találhatóak nagyobb irodaházak, állami közintézmények, sportcsarnokok, szállodák, apartmanházak és magánlakások egyaránt.

Munkánkkal a teljes melegburkoló piac lefedését igyekszünk ellátni. Tekintse meg a Tevékenységeink menüpontban, hogy milyen területeken vállaljuk a melegburkolási munkálatok magas színvonalú kivitelezését.

Kivitelezéseink során csak megbízható forrásból származó, kiváló minőségű alap, illetve segédanyagokkal dolgozunk. Szinte az összes magyarországi importőrrel kapcsolatban állunk.

Kereskedelmi tevékenységünk keretében kedvezményes áron vállaljuk parkettája, szőnyegpadlója, PVC-je és ezek segédanyagainak beszerzését, illetve igény esetén kiszállítását.

Az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a különböző parketta ápoló illetve tisztítószerek kereslete iránt. Cégünk többféle gyártó termékeit forgalmazza, illetve használja.

Miért minket válasszon?

  • megbízható, tőkeerős vállalkozás
  • több mint 40 év tapasztalat a melegburkolás területén
  • precíz, pontos, minőségi, határidőre kész munkavégzés
  • korszerű, fejlett géppark és szerszámkészlet
  • magasan képzett munkatársak
  • a legújabb technológiák alkalmazása
  • minden ügyfelünket rugalmasan kezelünk, és megoldást találunk a felmerülő problémákra
  • ha valami egyedire vágyik, azt mi megvalósítjuk

Cégünk egyaránt kivitelez magánembereknek, lakberendezőknek, belsőépítészeknek, vagy akár olyan generál kivitelező cégeknek is, akik szeretnék, hogy az anyagok beszerzése és kivitelezése egy biztos kézben legyen. Amennyiben igény van rá, közintézmények és irodaházak, de akár magánszemélyek számára is, éjszakai, illetve hétvégi munkavégzést vállalunk.

Bízunk benne hogy Önt is mielőbb elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.


Üdvözlettel:
    
Szalkai József
ügyvezető